Vežbe oblikovanja: Trenirajte kao „Viktorijini anđeli“ (VIDEO)

Pogledajte kako se lepotice čuvene modne kuće „Victoria’s Secret“ pripremaju za veliku godišnju reviju, uz intenzivne vežbe i neverovatnu volju i istrajnost. Na svako pitanje o njihovom besprekornom izgledu, one će vam uz osmeh odgovariti da tu nema nikakve tajne, jer iza svakog savršenog tela stoji naporan rad. 

Godinama unazad ova modna kuća žene širom sveta podstiče da treniraju i rade na sebi i to kroz kratke video sadržaje u kojima su prikazani njihovi poznati modeli dok izvode vežbe, po programu i uz instrukcije trenera Džastina Gelbenda. Naizgled jednostavne, ali uz veliki broj ponavljanja i disciplinu (dakle neodustajanje!), ove vežbe zaista dovode do odličnih rezultata.

Vežbe Viktoria_1

Jedan od najatraktivnijih „anđelčića“, Adiana Lima, svakodnevno trenira boks, preskače konopac, a uz to i redovno praktikuje trčanje i dizanje tegova, što je i više nego dovoljan dokaz da se ova lepotica ne oslanja na genetske predispozicije (što se modelima često pripisuje), nego naporno trenira da bi ostala u vrhu. Njena koleginica, Alesandra Ambrosio, i sama kaže da u svojoj 35. godini izgleda bolje nego pre deset godina, a sve zahvaljujući intenzivnim vežbama sa trenerom koji je za nju osmislio i poseban program „brazilsko zatezanje guze“.

Ako ste radoznali da vidite koje to vežbe rade najlepše žene sveta, kako bi to i ostale, pogledajte u ovim video prilozima.

 

Izvor videa: YouTube kanal Victoria’s Secret