“Smršajte za 30 dana” i druge super aplikacije za mršavljenje

Shvatili ste da vam je vreme za program mršavljenja, ali nemate baš ideju odakle krenuti, šta jesti, koje vežbe raditi i, na kraju krajeva, koja je to uopšte vaša idealna težina? Kada bi neko mogao da vas posavetuje i upravlja tim programom onako besplatno to bi bilo super, zar ne? E, pa i moguće je!

Čuli ste za mnoge korisne aplikacije, a mi vam predstavljamo pet odličnih aplikacija za mršavljenje koje vam i te kako mogu pomoći u tome. Svaka ima neku svoju prednost, pa birajte na osnovu onoga gde ste “najtanji”.

 

IDEAL WEIGHT

Šta je prva stvar koju morate da uradite kada želite da skinete kilograme? Svakako, da izračunate indeks telesne mase (BMI). Aplikacija će vam na osnovu njega reći koliko ste daleko od idealne težine za vašu visinu, pol i godine starosti.

DAILY BURN

Ova aplikacija će vam na osnovu vašeg fizičkog stanje preporučiti najbolji program vežbi iz svoje baze od preko 150 individualnih programa. Plus, svakog dana dobijate nove vežbe, a omiljene možete i da sačuvate.

LOSE IT!

Ali svi znamo da nema mršavljenja bez pravilne ishrane i zato je ova aplikacija pravi izbor za one kojima baš tu škripi. Preuzmite aplikaciju, postavite svoj cilj i dobićete preporuku za vežbe i hranu koju treba da jedete, a onda na posao! I naravno, pratite da li vam je program pomogao. Nakon nekog vremena naučićete kako da planirate obroke i u kojoj količini, da biste zadržali vitku liniju.

aplikacije za mršavljenje

NOOM COACH

Nešto najbliže vašem ličnom treneru. Programe su kreirali lekari, pa su pogodni i za korisnike sa visokim krvnim pritiskom i dijabetesom, a pristup se bazira na psihologiji koja identifikuje vaše duboko ukorenjene misli i ono što vas sputava da napredujete. Na osnovu dobijenog plana, korak po korak, formiraćete zdrave navike. 78% korisnika ove aplikacije zadržalo je postignute rezultate i nakon godinu dana.

SMRŠAJTE ZA 30 DANA

Skinite kilograme brzo i zdravo! Uz sistematske treninge, čiji intenzitet se postepeno povećava, i video instrukcije, na raspolaganju su vam takođe i prilagođeni planovi ishrane. Napredak možete pratiti na grafikonima, brojati kalorije, postavljati ciljeve…  Pridržavajte se programa i rezultat neće izostati.

 

 

PRE NEGO ŠTO ODETE:

Komentariši

Top