Kako se obući za svadbu: Stil određuje to u kom svojstvu ste pozvani

Možda je nešto trenutno ultra moderno i ne možete da odolite iskušenju da bude vaš izbor autfita za koleginu svadbu, ali “moderno” nije najbolji kriterijum da biste se njime rukovodili u ovakvim prilikama. Kako se obući za svadbu je pitanje kome prethodi: U kom svojstvu ste pozvani na nju?

Klub Privilegija vam daje neke dobre ideje ako ste:

 

KUMA

Bez pogovora, kuma je, pored mladenaca, zvezda večeri. Sve oči su uprte u nju i ako neko ne sme da napravi propust u izboru odevne kombinacije, onda je to zasigurno ona. Pa, ako ste vi ta kuma, izbor bi trebao da zavisi od figure, godina i vašeg jedinstvenog stila. U obzir dolaze i kratka haljina, ali sa naglašenim detaljima koji je čine elegantnom, i “princeza” model sa kojim ćete se stilski idealno uklopiti sa mladom (napomena: nikako u beloj ili bež boji!), ali i neki elegantan kombinezon ili zvonaste pantalone visokog struka.

kako se obući za svadbu

Kada bolje razmislimo, čini se kao sasvim u redu konsultovati mladence po ovom pitanju. Zašto im ne biste rekli šta planirate da obučete i u kojoj boji? Ipak ćete ceo taj dan provesti u njihovoj blizini i naći se na velikom broju fotografija.

MAJKA

Opet, majka je majka. Ona prosto mora da blista na venčanju svog deteta. Haljina od čipke, dužine do kolena ili malo iznad, izbor je bez greške. U slučaju da niste baš najzadovoljniji svojom figurom, možete je uspešno “prikriti” bolerom ili nekim dužim blejzerom. Šešir? Da, zašto da ne!

kako se obući za svadbu

SESTRA

Ona je princeza na svadbi svoje sestre/brata. A princeza nije ni provokativna ni pošto-poto moderna, ona je… princeza. :) Nežna i elegantna. Zato, naš apsolutni izbor je: duga haljina.

kako se obući za svadbu

DRUGARICA

Rekli smo provokativna? Ako sestra to ne treba da bude na venčanju, drugarica može – samo ako poželi. Gola ramena, duboki šlic, lepršave suknjice od tila koje su, uzgred, i veoma moderan izbor autfita za svadbu… Sve što pristaje njenim godinama i figuri, uz napomenu da se podrazumeva da mora biti i najot… najveselija. ;)

kako se obući za svadbu

KOLEGINICA

Na prvi pogled najteža kategorija za “odabrati prigodnu kombinaciju”, ali zapravo nije tako. Iz naših predloga možete zaključiti da je izbor odevnih komada, kada ste na svadbi koleginica, prilično šarenolik. Tajna se krije samo u umetnosti dobrog kombinovanja i, naravno, umerenosti. Ne preterate ni u čemu: detaljima, štrasu, dužini (prekratkoj), eleganciji…

kako se obući za svadbu

 

Kako vam se čine naši predlozi? Da li smo uspeli da vam pomognemo u odluci?

 

PRE NEGO ŠTO ODETE:

Komentariši

Top