Narandžasti ruž najavljuje leto, a ovo su boje usana selebriti dama

Narandžaste usne – ne samo zato što je to jedan od dominantnih trendova nadolazećeg leta, nego zato što nam se mnogo sviđaju u ovoj boji. Zato što su i ženstvene (skoro kao crvene) i romantične i ekscentrične u isto vreme. Narandžasti ruž je proizvod koji ćete sigurno želeti da imate u vrelim danima. (Da ne govorimo koliko dobro ide uz preplanuli ten)

narandžasti ruž

Brinete i plavooke bi trebale da budu zadovoljne ovim trendom, jer su baš one te koje ga savršeno nose, a uprkos svim predrasudama da su „vrišteće“ boje poput narandžaste rezervisane samo za mlade, narandžasti ruž će licu dati živahnost i podmlađen izgled, pa i starije dame mogu da se odvaže na njega.

ŽUTA ZA „BEAUTY JUNKY“-e

Da li će svi sa čuđenjem gledati u vas ako ponesete ovog leta žuti ruž na usnama? Da, hoće! Zato postoje trendovi koji su samo za posebnu kategoriju korisnika i ne „pucaju“ na široke mase. Znate o čemu govorimo, to su oni koji su uvek i svuda originalni i privlačenje pažnje im nije strano.

žuti ruž

Džej Lo je možda i prva koja nas je uverila da može i to. Ona je još 2013. godine, u spotu za pesmu „Live It Up“, demonstrirala da i žute usne mogu biti tako hot. Ali to je spot – za koju priliku odabrati žuti ruž, sigurno se pitate. Noćni klub se čini kao najbolje mesto za ovaj ludi letnji trend i može izgledati veoma efektno u kombinaciji sa crnom kožnom haljinom. Isprobajte.

POZNATI VERNI KLASICI

Naravno da smo uhodili poznate na Instagramu, jer volimo da znamo šta je to njima ove sezone privuklo pažnju. Na kraju krajeva, oni su ti koji diktiraju trendove.

Primećujemo da ni selebriti dame nisu daleko odmakle od opštih trendova, pa su ruževi u nude nijansama oni koje najčešće biraju za razne prilike. Nude je i ove sezone veoma poželjan izbor, mada je na neki način već postala klasika, kao i crvena.

https://www.instagram.com/p/BUI_E2fhOsg/?taken-by=victoriabeckham

https://www.instagram.com/p/BUk0esVBx76/?taken-by=irinashayk

https://www.instagram.com/p/BUgeAEklkPK/?taken-by=jlo

Svetle, ali i tamnije nude nijanse koje idu ka braon, savršene su za leto i preplanuli ten. Ako ste ljubitelj boho stila i negujete prirodan izgled, u ovoj kategoriji ćete pronaći široku paletu nijansi i ni sa jednom nećete pogrešiti. Nude je uvek prikladan izbor, kako za posao i dnevne događaje, tako i za veče i posebne prilike. U ovom drugom slučaju ne zaboravite da naglasite oči.

Crveni ruž takođe ne posustaje. Visoko se kotira među trendovima i za ovo leto, a poznati ga obožavaju. Lepa Adriana Lima ne propušta priliku da bude glamurozna na svakom mestu i možemo samo da uzdahnemo kada vidimo kako joj pristaje.

https://www.instagram.com/p/BUqq4LjBYGA/?taken-by=adrianalima

https://www.instagram.com/p/BUm7-q_Aky4/?taken-by=severina

Ako ipak govorimo o onome što je apsolutni trend sezone, onda moramo reći da je za nijansu ispred drugih crveni ruž sa narandžastim podtonom. Ako ga pronađete u moru crvene – ne dvoumite se!