Venčanje u trendu uz samo par „detalja“

Organizacija venčanja nije samo još jedna obaveza u vašem životu, već i slatka muka koja donosi brojne izazove pred buduće mladence. Računajte na to da je česta promena trendova u ovoj oblasti uobičajena pojava, pa ako počinjete da planirate vaš ‘događaj života’, valja vam se pozabaviti detaljima koji današnje venčanje čine modernim. Klub Privilegija vas inspiriše na neke od njih.

SVE POČINJE SA BOJAMA…

Nema planiranja bilo kog događaja bez priče o trendi bojama koje diktira čuvena kompanija Pantone Color. Po njima, za 2016. su to boje rozenkvarc i serenity, odnosno meka, nežna ružičasta boja i baby plava. Ove dve pastelne boje mogu biti zastupljene na detaljima kao što su ukrasne mašne, baloni, vaši inicijali, a svakako i na mladenačkoj torti koja zauzima centralno mesto na svadbi. Kada je reč o torti, na njoj se mogu naći i druge pastelne boje, ali obavezno u kombinaciji sa metalik, koja je ove godine nezaobilazni trend. U dizajnu mladenačkih torti i dalje preovlađuje jednostavnost, a od ukrasa će vam biti dovoljan jedan veliki cvet.

Vencanje_Desert sto

DESERTNI STO – JER TORTE VIŠE NISU DOVOLJNE

Da se ne lažemo, hrana je veoma važna stavka na svakoj proslavi, pa tako i venčanju. Sa njenim izborom pokazujete koliko imate stila, a jedna od obaveznih stvari na modernim svadbama je desertni ili slatki sto. Prošlo je vreme kada ste od poslastica na venčanju mogli da birate samo između tetkinih domaćih torti, a koje često ne ispadnu tako dobro na oko.

Vencanje_Rusticno

Ovakvi detalji su postali važni, zato razmislite o tome u kom stilu bi mogao da bude aranžiran vaš desertni sto koji, na kraju krajeva, uopšte i ne mora da bude sto. Recimo, komoda je odličan izbor za ovu namenu. Osmislite takođe i temu, poput rustičnog, vintage, sa cvetnim aranžmanima ili bez njih, a u izboru poslastica slobodno budite maštoviti.

Vencanje_Vintage

Veoma su popularni francuski kolutići, makaronsi (macarons), u svojim prepoznatljivim veselim bojama, zatim kapkejk (cupcake), ikebane od lizalica (za najmlađe goste), voćni kupovi i najrazličitiji sitni kolačići.

Vencanje_Cupcakes

MLADENAČKI DAR

Pokloniti svakom gostu mali znak pažnje, polako postaje deo običaja na venčanjima. Međutim, i u ovom segmentu postoji trend, pa vam predlažemo da to budu 2-3 kolutića makaronsa ili čokoladna krofnica, sa posebnim akcentom na odabir kutijice u koje ih pakujete. Neka bude sa stilom i sa nekim vašim pečatom, bilo da su to vaši inicijali ili jedinstvena poruka koju ćete zakačiti za mašnicu.

Mladenacki dar

PROSTOR SA DUŠOM

Nameštaj i pod u tamnom drvetu, poneki zlatni detalj i zanimljivi lusteri, komponente su koje oplemenjuju prostor, daju mu toplinu, ali i ekstravagantnu notu, što sasvim pristaje tako važnom događaju kao što je venčanje. Zaboravite na klasične sale za ovu namenu, jer takav prostor je predviđen za veliki broj ljudi, pa ne može da se pohvali intimnim ambijentom i preteranom elegancijom.

POZIVNICA DIGITALNOG DOBA 

Potpuno očekivano i u skladu sa vremenom u kome živimo, trend mladenačkih sajtova je počeo da osvaja i Srbiju, nakon što je svetom već zavladao. Ovakav sajt je lični servis budućih mladenaca putem koga komuniciraju sa svojim zvanicama, obaveštavaju ih o rasporedu događaja, eventualnim izmenama, prenose im svoje utiske i emocije tokom priprema, dele sa njima slike i još mnogo zanimljivih, ali i praktičnih informacija. Dobra strana vašeg ličnog sajta za venčanje je i forma putem koje zvanice mogu da potvrde svoj dolazak.

 

Baner_NewBrand