Život bez boja – Kim Kardašijan misli da je deca mrze

„Sve je teže. Zaista je sve teže. Ali ponekad nemate drugog izbora“, izjavila je Kim u video uključenju tokom emisije „Uživo sa Keli i Rajanom“, odgovarajući na Sikrestove pohvale kako sve što joj se događa u životu podnosi sa lakoćom.

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram

 

Objava koju deli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zvezda rijalitija U korak sa Kardašijanima živi sa četvoro dece koje je dobila u braku sa reperom Kanjeom Vestom – Nortom (8), Saintom (6), Čikagom (4) i Psalmom (2) – u ozloglašenoj monohromatskoj kući čija unutrašnjost je dizajnirana u minimalističkom stilu, a sav luksuzni nameštaj koji se nalazi u njoj, u belim je i puder roze tonovima, kao i zidovi soba koji su u neutralnim svetlim nijansama.

Kim je voditeljskom paru u šali priznala da je deca zbog toga verovatno mrze, ali da ona ne mari previše zbog toga, jer su boje birane namenski i sa ciljem da stvore zen ambijent. „Moja kuća mora da bude zen, jer život kada izađem odavde – život nije zen“, rekla je Kim, a onda se i nadovezala na to, rekavši da je najstarija ćerka Nort često kritikuje i vređa zbog „odsustva boja“ u kući.

 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram

 

Objava koju deli Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Nort nekada ljutito zna da kaže: ‘Kuća ti je tako ružna! Sve je previše jednostavno i belo! Ko uopšte živi ovako?’, verujući da me to pogađa, ali ja joj samo odgovorim: To je i tvoja kuća.“

Naravno, iz majčinske slabosti prema deci, ona je ipak dozvolila jedan izuzetak od pravila: dečije sobe, kao i igraonica, okrečene su u vesele boje koje su sami birali, dok je u svakom kutku ostatka njihove luksuzne kuće insistirala na neutralnoj temi.

Kako se vama čini ovaj zen život bez boja?

Foto: Instagram