Samo neke od aktivnosti kojima možete ispuniti ostatak leta

Prevalismo mi polovinu avgusta. Krckamo ono što nam je ostalo od leta i uglavnom kujemo planove za jesen. „Od septembra ću…“ – poznato? Taj septembar nam dođe kao neki veliki ponedeljak u godini, bitniji od drugih, malih ponedeljaka. Čini li se i vama da je ovaj period godine uvek pomalo sumoran zbog tog čekanja da nešto prođe ili dođe?

Hej, ali ne mora da bude tako! Leto će kalendarski potrajati još dobrih mesec dana, a ima još mnogo stvari koje možete da radite baš sada kada su temperature konačno malo „oladile“.

aktivnosti za avgust i septembar

MOŽETE NA DRUGO LETOVANJE

Neki smo na vreme uklavirili da je najbolje iskoristiti početak sezone, pa čak i predsezonu za odlazak na letovanje, uživati, ništa manje nego u špicu, značajno uštedeti, a onda u septembru ponovo „zapaliti“ na more. Ako ste bili mudri i uradili ovako, u septembru biste mogli za 70-tak evra da se probrčkate još jednom i obnovite bojicu na nekoj prelepoj grčkoj plaži.

MOŽETE DA SE USAVRŠAVATE: RADIONICE, SEMINARI, KURSEVI…

Kraj avgusta i početak septembra pršte od istih. Mislite da vam nedostaju neke korisne veštine poput kooperativnosti, javnog nastupa, komunikacije, kreativnog pisanja, prodaje…? Odavno želite da naučite da krojite i šijete? Proguglajte, sigurno ćete pronaći nešto interesantno za sebe.

aktivnosti za avgust i septembar

SAD JE VREME DA PREUREDITE STAN

Odgledali ste sve one inspirativne „uradi sam“ video tutorijale, ali u julu vam je bilo pretoplo za akciju. Verujte nam, na jesen će vam biti hladno i mrsko da po onoj kišurini farbate nameštaj, kuckate eksere i razvlačite metar. Znači, sad!

JOŠ MALO PUTOVANJA… JEDNODNEVNI IZLETI SU UVEK ZABAVNI

Što proputujete do oktobra, to vam je. Osim ako niste ljubitelj šetnji i obilazaka po kiši. Prag, Beč, Venecija, pa onda manastiri, dvorci, pećine, etno sela… Jednodnevna putovanja su pristupačna, a ako odaberete i dobro društvo, eto vama sjajnog provoda u završnici leta.

MOŽETE SE VRATITI I U TERETANU – NEĆE VAS SPRAVE POJESTI 

Hajde, hajde, ne budite sakupljači izgovora koji se na izmaku leta vade na vrućine. Znamo mi to, „vraćam se od sredine septembra, najkasnije 1. oktobra, eto mene“, pa onda dočekate decembar i polomite se da budete fit u novogodišnjoj noći.

aktivnosti za avgust i septembar

MOŽETE SE POSVETITI SVOJIM HOBIJIMA

Vozite bicikl i uživajte maksimalno u lepom vremenu, prijavite se na neki od nadolazećih polumaratona, napravite spisak knjiga koje ste želeli da pročitate i sada uhvatite zalet, idite na jahanje, posvetite se ručnom radu, snabdite se bojankama, smestite na terasu kada ostanete sami i bojite u zaborav. Još ideja?

MOŽETE DA ISKORISTITE RASPRODAJE I ŠOPINGUJETE, ALI TO VAS SIGURNO NE ZANIMA :)

https://www.facebook.com/klubprivilegija/posts/1511284012243310