Kroz igru do znanja i novih veština: 30% popusta na kreativne radionice za decu

kreativna učionica kefalište

Kefalište je maštaonica, igraonica, učionica u kojoj se uči uz uživanje i kroz igru. Ovaj kreativno-edukativni centar namenjen je deci od 2 do 10 godina, kod koje želimo da podstaknemo maštu i navedemo ih na razmišljanje, razvijemo koordinaciju pokreta i motoriku, pojačamo njihovu koncentraciju i na pravi način usmerimo njihovu pažnju i naučimo ih svakodnevnim veštinama i samostalnosti.

A sve je to moguće kroz igru. Zato su ovde igračke nesvakidašnje, inspirativne, edukativne, a istovremeno i veoma zabavne. Primenom Mensinog programa „NTC sistem učenja“ i Montesori pristupa, cilj je bio da deca, bez obzira na to koliko trajao njihov boravak u Kefalištu, usvoje principe učenja i način razmišljanja koji će im doneti dugoročne koristi u daljem razvoju i tokom školovanja. Program „NTC sistem učenja“ rezultat je višegodišnjeg istraživanja vodećih stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije i medicine, okupljenih u Mensi. Sastoji se iz jednostavnih fizičkih i mentalnih vežbi kojima se deca pravilno stimulišu u periodu kada se formiraju njihovi obrasci razmišljanja, zaključivanja i povezivanja čime se kod njih razvija funkcionalno znanje. Vežbe počinju od igara rotacije, provlačenja, preskakanja, sa loptom, vežbi fine motorike, pa vode sve do zanimljivih zadataka koji se zasnivaju na apstraktnim simbolima, asocijacijama, zagonetkama i sl. Takođe, negovanje kreativnosti je od najvišeg značaja.

 

Članovi našeg kluba ostvaruju 30% popusta na:

 

1. KREATIVNE I ISTRAŽIVAČKE RADIONICE

  • Kreativne radionice namenjene su deci od 3 do 10 godina, pri čemu vaspitač prati rad malih kreativaca i usmerava i pruža pomoć onima kojima je neophodna. Aktivnosti na radionici su organizovane tako da pažnja dece bude zaokupljena sve vreme, dok se istovremeno radi na razvoju različitih sposobnosti, fine i grube motorike.
  • Istraživačke radionice namenjene su deci od 6 do 10 godina. Kroz kreativne aktivnosti i mape uma deca istražuju kulture, običaje i zanimljivosti različitih zemalja u svetu, proučavaju pojave u prirodi, znamenite ljude i sl. Takođe, radionice često uključuju rešavanje zagonetnih pitanja kao i zadataka sa palidrvcima. 

Teme radionica najavljuju se na nedeljnom nivou na Facebook stranici Kreativne učionice „Kefalište“. Zbog ograničenog broja mesta, najava dolaska je obavezna.

Cena radionice u trajanju od 2 sata: 500 din  350 din

 

2. SLOBODAN DOLAZAK (kreativna igraonica) – Decu možete dovesti u Kefalište u bilo kom trenutku radnim danima u periodu od 10-20h, kao i vikendom od 11-20h. Vaše dete dočekaće vaspitač ili učitelj i, u skladu sa njegovim interesovanjima u datom trenutku, biće u mogućnosti da koristi sve kreativne i edukativne materijale dostupne u Kefalištu, uz nadzor i usmerenje osoblja.

U Kefalištu postoji poseban kutak za roditelje, ali ukoliko imate obaveze koje želite da obavite dok je Vaše dete u Kefalištu, možete biti sigurni da će se vaspitači posvetiti Vašem detetu u potpunosti dok ste Vi odsutni. Van termina radionica, moguć je dolazak dece od 2 godine i starije.

Cena za boravak u trajanju od 2 sata: 500 din 350 din (svaki sledeći sat naplaćuje se 200 din)

 

POPUST VAŽI DO: 25.03.2018.

DEČIJA KREATIVNA UČIONICA „KEFALIŠTE“, Nehruova 82, Blok 62, Novi Beograd, mob: 063 670 570

www.kefaliste.rs