Moderni kreveti na sprat za dečake i devojčice – Konačno udobni!

Roditelji se sigurno sećaju „vojničkih“ kreveta na sprat iz svog detinjstva, koji su verovatno nešto najneudobnije na čemu su spavali. Mnogi iz tog razloga ne žele da se njihovi mališani muče na takvim krevetima samo zbog uštede prostora, a sa druge strane, oni su i dalje najbolje rešenje za porodice sa više od jednog deteta.

Imamo dobru vest! Ako pogledate našu galeriju kreveta na sprat, videćete da su oni sada daleko komforniji, prostraniji i više nego ikada praktični. Recimo, sada umesto merdevina možete odabrati onaj sa stepenicama, koje su ujedno i fioke za odlaganje stvari ili igračaka.

moderni kreveti na sprat

SAVETI ZA ODABIR IDEALNOG KREVETA

Kreveti na sprat su odličan komad nameštaja za dečije sobe jer maksimalno koriste vertikalni prostor, ali uzmite u obzir da one koji se danas prave ne čine samo dušeci i male merdevine. Sada su u sklopu nekih i police, radni sto, pa čak i tobogan za spuštanje sa sprata, pa će deci biti potreban prostor za manevrisanje i kretanje po sobi bez bojazni da će se povrediti. Uverite se da je soba dovoljno velika za ono što ste zamislili i da ima prostora za sve ove funkcije.

Ako je moguće, testirajte koliko su kreveti za koje ste se odlučili bezbedni za uzrast vaše dece: koliko lako se penju i spuštaju, da li su rukohvati postavljeni dobro i sl. Ovo je važno, jer kreveti pravljeni za tinejdžere nekad uopšte nemaju rukohvate, pa nisu dobar izbor za mlađu decu.

Možda u prodavnici nećete uspeti da pronađete krevete koji ispunjavaju vaše zahteve, ali ne brinite, stolarske radionice mogu da naprave baš sve što zamislite i da pri tom pametno iskoristite svaki milimetar zida. Potražite inspiraciju u našoj galeriji.

kreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na spratkreveti na sprat

Kreveti na sprat su ponovo u modi i vaša velika i mala deca će ih sigurno voleti.