UPOZNAJTE NAS

Klub Privilegija je mnogo više od online magazina na kakve ste navikli, jer osim što pišemo za vas, mi vam pružamo i mogućnost da uživate razne privilegije – ako u nekom trenutku odlučite da svoj status čitaoca promenite u „član kluba“. 

Koncept smo pažljivo razvijali na temelju win-win modela poslovanja, a „svi zadovoljni“ je i naše strateško opredeljenje. Cilj nam je da povećamo angažman između naših čitalaca i partnera kluba, i time i jednoj i drugoj strani pružimo veću vrednost.

 

KO STOJI IZA PROJEKTA?

Klub Privilegija je drugi projekat agencije za marketing i komunikacije „New Brand“, koja u Srbiji posluje punih 10 godina.

KOME JE KLUB NAMENJEN?

Član može postati svako, ali mi smo inspiraciju pronašli u muškarcima i ženama koji vode aktivan život i kojima će naša kartica doneti uštedu i zadovoljstvo tokom celog perioda korišćenja, a isplativost već na samom startu.

VIŠE O KONCEPTU

Godišnja članarina u klubu iznosi 1.000 din, a karticu za to vreme možete da iskoristite neograničen broj puta kako biste ostvarili privilegovane uslove kod naših partnera.

Kozmetičke i frizerske usluge, restorani, ordinacije, fitnes centri, edukativne ustanove i još mnogo toga što bi vam se moglo svideti i zatrebati vam, kontinuirano dodajemo tokom cele godine.

Težimo tome da vam obezbedimo što veći broj godišnjih privilegija:

  1. Zato što ne želimo da naši članovi budu pod pritiskom kratkih rokova iskoristivosti
  2. Zato što smo svesni važnosti kontinuiteta kada su u pitanju određene aktivnosti i usluge. Sada možete svakog meseca da vežbate u istoj teretani, da odlazite kod istog kozmetičara, stomatologa… I da vas svaki put sačekaju iste, privilegovane cene.

Pored godišnjih, videćete i one privilegije koje nose oznaku „Sprint“. Period u kome ih možete iskoristiti je nešto kraći, pa vas na taj način podsećamo da morate biti brzi.

 

BENEFITI ČLANSTVA:

  • ELEGANTNA KARTICA – Uplatom godišnje članarine dobijate elegantnu plastičnu karticu koja vam otvara mnoga vrata. Uvek je nosite sa sobom!
  • GARANCIJA KVALITETA – Sva partnerstva u našem klubu zasnivaju se na visokim standardima kvaliteta robe i usluge koje se nude članovima, i regulisani su ugovornom obavezom. Insistiramo na realnoj visini popusta koja to može da obezbedi.
  • VIŠE OD PROMOCIJE – Ne navodimo vas na impulsivno korišćenje usluga naših partnera. Umesto toga, u okviru Magazina istražujemo i pišemo o svim temama koje vas zanimaju i koje nude odgovore na vaša pitanja, čime vam pomažemo da donesete ispravnu odluku. Pišemo i o temama koje će vas samo razonoditi, opustiti, inspirisati…
  • PRIVILEGOVAN STATUS – Osim uštede, članstvo u klubu vam donosi i neprocenjiv osećaj da su prijatelji svuda i da vam otvaraju vrata uz posebne, privilegovane uslove koji ne važe za druge.

 

 

  • Sve informacije vezane za partnerske firme i njihove ponude dostupne su Vam u svakom trenutku na našem sajtu, a možete nam se obratiti i za pomoć putem e-maila: info@klubprivilegija.rs, pozivom na broj: 060 03 01 315, SMS-om ili porukom na Viber.
  • O novim partnerima i privilegijama članove kluba i prijavljene korisnike obaveštavamo putem e-maila.
  • SPISAK PRIVILEGIJA SE STALNO PROŠIRUJE.