Ugao za čitanje: Kako da namestite omiljeni kutak za odmor uz knjigu

Udobna fotelja, ćebence, šoljica toplog čaja i dobra knjiga. Idealna slika! Ugao za čitanje je zapravo koncept osmišljen za sve ljubitelje knjiga koji vole da se osame i na miru čitaju. Ako nemate jedan ovakav kutak u svom domu, onda je pravi trenutak da se inspirišete.

 

ugao za čitanjeugao za čitanjeugao za čitanjeugao za čitanjekutak za čitanjekutak za čitanjekutak za čitanjekutak za čitanjeugao za čitanje

KAKO TREBA DA IZGLEDA UGAO ZA ČITANJE

Prvo, to uopšte i ne mora da bude ugao prostorije, jer za ovu namenu možete iskoristiti bilo koji slobodan prostor. Jedina stvar koju biste trebali da uzmete u obzir je blizina izvora prirodne svetlosti, a ukoliko vam takvo mesto nije dostupno, poslužiće i jedna podesiva lampa.

Od nameštaja vam trebaju samo fotelja sa tabureom za noge i stočić na koji ćete moći da smestite par aktuelnih knjiga i šolju omiljenog napitka. Naravno, naša galerija slika je tu da vam pokaže razne načine na koje možete urediti svoj kutak za čitanje, pa tako umesto obične, možete odabrati ergonomsku fotelju ili elegantnu i udobnu sofu, dok moderna pletena korpa isto tako može biti zgodno mesto za odlaganje knjiga.

I ostaje vam samo da se na kraju napornog dana prvi smestite u njega, jer smo sigurni da će ugao za čitanje postati omiljeni deo stana celoj porodici.

 

PRE NEGO ŠTO ODETE:

Komentariši

Top