Trendovi: Naočare poznatih brendova za leto 2017

Ekstravagantno je prva reč koja nam pada na pamet kada gledamo šta su nam poznati dizajnerski brendovi pripremili za ovu sezonu kada je u pitanju jedan od omiljenih aksesoara žena i muškaraca.

Odmah vam moramo priznati da nas je povratak 50-tih i 60-tih godina prošlog veka veoma obradovao. To znači da ćete na svakom mestu privlačiti pažnju svojim velikim, šik ramovima. U većini kolekcija našli su se mačkasti oblici koji najviše pristaju damama sa prefinjenim stilom odevanja, kao i onima sa četvrtastim licem. Ako je vaše lice ovalno ili izduženo, onda se slobodno ove sezove odlučite za okrugle okvire ili posebno trendi model okruglog okvira sa iskošenim vrhovima.

Vintage look je najprisutniji kod brenda Dolce & Gabbana koji je spojio jarke boje i velike ramove, pa ako ste dovoljno hrabri i želite sve oko sebe da zadivite svojim ekstravagantnim stilom – samo napred! Sa druge strane, Gucci se potrudio da ostane dosledan klasici, uz detalje u legendarnoj zelenoj i crvenoj boji, pa će i oni koji ne vole previše da ekperimentišu ove sezone pronaći nešto za sebe. Uostalom, pregledajte našu slajder galeriju i odaberite svog favorita.