Maderoterapija: 7.000 din za paket aticelulit masaža oklagijom

maderoterapija popust

Vaš cilj je da eliminišete masnoće koje se stvaraju na raznim delovima tela, kao što su ruke, stomak, struk ili butine? Maderoterapija je jedan od načina za ciljano uklanjanje masnoće i celulita na ovim područjima, a njena najveća prednost u odnosu na druge metode je što kombinuje ručnu masažu, poznatu po izvanrednim rezultatima, sa drvenim oklagijama koje su specijalno dizajnirane tako da se prilagode različitim delovima tela.

Drvo, kao jedan od pet elemenata prirode, u istočnim kulturama se oduvek koristi u terapeutske svrhe, a rekviziti koji su ranije bili nezgrapni za rukovanje, krajem 90-tih godina prošlog veka su usavršeni i u potpunosti prilagođeni primeni na pacijentovom telu.

Ovaj tip masaže se zasniva na limfnoj drenaži koja aktivira mikrocirkulaciju tretirane regije i eliminiše zadržanu tečnost, baš kao i klasična ručna masaža, ali su rezultati daleko brži i efikasniji.


Beauty Center Claire vam daje 50% popusta na paket od pet maderoterapija. Jedan tretman traje 60 minuta, a regiju sami birate: ruke, stomak, struk ili noge.


Uz karticu Kluba Privilegija popust možete koristiti narednih godinu dana, što je veoma značajno za održavanje vitke i oblikovane figure tokom cele godine. Privilegovana cena za članice kluba važi u svakom trenutku!

 

CENA PAKETA: 14.000 din 7.000 din
POPUST VAŽI DO: 15.10.2018.

 

BEAUTY CENTER CLAIRE, Beograd, Nemanjina 40, TC “Futura” (objekat 8, donji nivo); 063 70 27 738
Radno vreme: 15–22h (petak i subota neradni dani)

 

PRE NEGO ŠTO ODETE:

Komentariši

Top